GENEO

INNOVATIEVE GELAATSVERZORGING

Het GENEO+ apparaat is een revolutie op het gebied van gelaatsverzorging met drie verschillende technologieën.

 1.       OXYGENEO
 2.       TRIPOLLAR (RADIOFREQUENTIE)
 3.       ULTRASOON

OXYGENEO 3-IN-1 BEHANDELING


De OxyGeneo is een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing die 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert met meteen zichtbare resultaten!

Het scrubt de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. Deze exclusieve combinatie verbetert de huidtextuur en geeft de huid een stralende, goed verzorgde teint. Uw huid voelt het verschil direct. Voor duurzame resultaten op lange termijn adviseren wij een kuur van meerdere behandelingen.

 • Verstevigt en hydrateert
 • Herstelt huidvolume
 • Geeft jeugdige uitstraling
 • Verhoogt collageenproductie
 • Reduceert hyperpigmentatie
 • Stimuleert celvernieuwing
 • Reduceert rimpels en lijntjes
 • Veilig voor ALLE huidtypes

TRIPOLLAR (RADIOFREQUENTIE)

   

Deze behandelingen verbeteren de gelaatscontouren en geven een frisse strakke en jonge uitstraling.

Doordat de TriPollar behandeling de dermis verhit, trekken de collageenvezels samen, waardoor de huid meteen strakker wordt.

Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat, terwijl een kuur zorgt voor duurzame, huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

ULTRASOON CELSTIMULATIE 


Ultrasound is een behandeling die de dichtheid van de huidlaag tijdelijk verkleint, waardoor er kleine openingen tussen de cellen ontstaan. Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid.

Bovendien worden door de ultrasoontrillingen de deeltjes van de werkstoffen afgebroken in kleinere moleculen waardoor deze beter tussen de openingen van de huidcellen worden getrild. Dit proces is volkomen veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities zoals rosacea en couperoseSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x