Workshops

Bent u als vereniging op zoek naar een leuke, ontspannende en zinvolle activiteit of bent u als werkgever op zoek naar een leuke incentive? Wil u met vriendinnen een gezellige, ontspannende middag/avond beleven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

WORKSHOP BEAUTY GLAM 

Tijdens deze workshop ga je zelf aan de slag met professionele producten van MARIA GALLAND PARIS.Je leert je huid grondig reinigen, hoe je best scrubt, hoe en welk masker je best aanbrengt. Starten doen we met een huidanalyse, dit is heel belangrijk aangezien elk huidtype een specifieke verzorging nodig heeft. Een zachte verzorgde huid, een stappenplan op maat en een goodiebag voor thuis zijn de ingrediënten van deze workshop.

WORKSHOP WAKE UP, MAKE UP 

Overvolle make-up tas? Geen zin om 's morgens uren voor de spiegel te staan ? Wil je ook graag een natuurlijke dag make-up? Deze workshop leert je snel en eenvoudig make-up aanbrengen. We leren je stap voor stap hoe jij er stralend kan uitzien met tips en tricks! Hiervoor werken we met 100% minerale make-up van BELLAPIERRE.

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Prijs per persoonBEAUTY GLAM€45

WAKE UP, MAKE UP€40
DuurBEAUTY GLAM
WAKE UP, MAKE UP
2u30
2u
DeelnemersVerplaatsing
Salon
minimum 6, maximum 10
minimum 4, maximum 6
Verplaatsingskosten
€0,37/km


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x